Annonce

Netdoktors indhold

Ekspertise og troværdighed

Redaktionen på Netdoktor samarbejder med mere end 100 af Danmarks mest fremtrædende læger, speciallæger og andre eksperter. Det betyder, at artiklerne er af høj kvalitet, og at ekspertisen er i top. Undersøgelser viser, at brugerne finder netdoktor.dk troværdig, og de nærer stor tillid til tjenesten. Det smitter også af på sitets annoncører.

Annonce (læs videre nedenfor)

Lettilgængelige informationer

Netdoktor.dk består af omkring 65 emnecentre, som hver dækker et emne indenfor sundhed eller sygdom. For eksempel ”Sport og motion”, ”Diabetes”, ”Forkølelse”, ”Mave og tarm” og ”Sex og samliv”. Se alle emnecentre her.

Alle emnecentre er et lille selvstændigt univers, hvor der udover artikler og fakta om emnet i de fleste tilfælde er tilknyttet en eller flere debatter. Desuden er der en medicinoversigt og man kan bruge ”Spørg lægen”, hvor man selv kan stille spørgsmål og læse svar på andres spørgsmål. I nogle af emnecentrene kan brugerne skrive dagbog. Inddelingen i emnecentre gør det let for brugerne at finde information om det emne, som de søger efter, og samtidig giver det mulighed for, at annoncører kan målrette kampagner direkte mod særlige interesse- eller sygdomsområder. Det er fx muligt at sponsorere et helt emnecenter eller udvalgte dele af det.

Hvem kan annoncere på netdoktor.dk

Kort om vores annoncepolitik

Tilbage til Om Netdoktor

Sidst opdateret: 09.09.2008

Annonce