Annonce

Jeg tisser mindre og har en mindre udløsning. Er der et sammenhæng?

Spørgsmål

Hejsa,

Jeg er en mand på 34 år. Jeg har en lille bekymring som jeg har gået med i mange år og nu ønsker at søge et svar på

Jeg har altid været typen der har tisset oftere end gennemsnittet. Mængden af tis er heller ikke så stor og strålen er heller ikke så kraftig (dog er det en jævn stråle).

Det samme "problem" gør sig gældende under sex/onani. Hvor jeg heller ikke producerer en særlig stor volumen af sæd og at det kun sjældent sprøjter ud, men mere siver lidt. Det skal nævnes at jeg har fået konstateret at jeg ikke producerer sædceller, så jeg er steril. Det var noget lægerne blev opmærksomme på da min kæreste og jeg forsøgt at blive gravide for 3 år siden. Desuden opdagede lægerne at jeg havde alt for lidt testosteron i kroppen. Så det er jeg så i behandling for nu, og det er der styr på.

Mit spørgsmål går egentlig bare ud på at få vished om der kan være en sammenhæng mellem den lave volumen sæd og den lille mængde tis. Og om det i så fald er noget jeg skal behandles for?

Håber spørgsmålet gav mening og at nogen kan give mig svar/fortrøstning :-)

Dreng/mand, 34 år, 177 cm, 75 Kg

Annonce (læs videre nedenfor)

Svar

Kære spørger

Der kan være en sammenhæng om end det ikke kan afgøres før du eventuelt er undersøgt nærmere.

Der kan være tale om en forsnævring i urinrøret som giver langsom vandladning og giver fornemmelsen af sivende sædafgang, dette kan afgøres ved kikkertundersøgelse af urinrøret, den slags foregår hos en urolog.

Du kan tale med din læge om at blive henvist , såfremt du ønsker nærmere undersøgelse, hvis problemet har stået på altid og er uændret kan det dog blot være sådan du er og ikke skyldes noget unormalt.

Vh

Nanna Franck

Urolog

Sidst opdateret: 03.02.2018

Annonce