Annonce

Min kærestes penis er helt blå?

Spørgsmål

Kære NetDoktor brevkasse,

Jeg stiller dette spørgsmål på vegne af min kæreste!

Vi havde i aftes samleje og min kæreste er bag mig. Hans penis glider pludselig ud af mig og vi må afbryde vores samleje idet at det gjorde lidt ondt på ham!

Her til morgen får en så desværre begge to et voldsomt chok idet, at hans penis er blevet helt sort som om at der er sket en blodansamling. Den er ligeledes lidt til moderat hævet men han har ikke ondt når han skal tisse.

Han har haft kontakt til sin egen læge her til morgen og fik det svar at den nok bare skulle have lidt ro i nogle dage! Min kæreste læge fortalte, at han aldrig havde hørt om sådan et tilfælde før!

Så mit spørgsmål går på om vi være bekymret eller er det blot en blodansamling som er kommet ved, at han har presset sig hårdt op i mig?

Med venlig hilsen

Den bekymret kæreste...

(PS. Vi er henholdsvis 49 og 50 år.)

Pige/kvinde, 49 år, 175 cm, 65 Kg

Annonce (læs videre nedenfor)

Svar

Kære bekymrede kæreste

Det lyder som om din kæreste har fået det man kalder en penisfraktur; der er ikke et knoglebrud da der jo ikke er knogler i penis, men en skade på den bindevævshinde der omgiver svulmelegemerne og holder på blodet under rejsning. I forbindelse med samleje hvor man ”rammer ved siden af” kan der komme en bøjning af penis der medfører et hul i bindevævshinden således at blodet flyder fra svulmelegemerne og ud under huden. Typisk beskrives det med et smæld, smerter, kraftig hævelse og fald af rejsning. Populært beskrives penis som lignende en aubergine.

Din kæreste bør kontakte sin læge i dag og blive henvist til urologisk afdeling mhp hurtig vurdering, i nogle tilfælde opererer man og lukker hullet, det afhænger lidt af hvornår skaden er sket og hvor stor den er.

Vh

Nanna Franck

Urolog

Sidst opdateret: 31.05.2019

Annonce