Annonce

Ekstremt følsom glans?

Spørgsmål

Hej Netdoktor.

Jeg er en ung dreng på 17 år som længe har haft svært det svært med sexlivet, min glans er nemlig MEGET følsom. Jeg har før haft forhudsforsnævring hvilket jeg fik creme for, det gjorde at jeg nu lige præcis kan trække forhuden ned over glansen i erigeret tilstand.

Problemet er følsomheden i glansen. Ved bare den mindste berøring af glansen kan jeg mærke smerte. Selv når jeg er i bad gør det ondt hvis vandet løber for hårdt i blottet tilstand. Det er forresten kun i blottet tilstand det gør ondt. Jeg kan sagtens masturbere, men ting relateret til sex kan være svært når glansen gør ondt ved berøring. Det er virkelig et problem jeg har kæmpet med, og ville virkelig ønske i kunne vide hvad jeg kunne gøre?

Tak på forhånd!

En spørger

Dreng/mand, 17 år, 181 cm, 74 Kg

Annonce (læs videre nedenfor)

Svar

Kære spørger

Det du beskriver er ikke et helt usædvanligt problem.

Glans er et ekstremt følsomt område med virkelig mange følenerver og fordi din forhud har dækket og dermed beskyttet glans indtil nu oplever du denne følsomhed.

Løsningen er tålmodighed og meget langsom tilvænning til berøring, du kan stille og rolig begynde at røre ved glans selv, gerne med olie eller fed creme. Meningen er at området vænnes til berøring trinvist – du finder selv en måde at berøre på som ikke gør ondt og når det er komfortabelt kan man langsomt øge stimuli. I starten skal det nok være meget forsigtig berøring og kortvarigt, så øger man langsomt varighed og berøring indtil man kan fungere med følsomheden.

Det virker, men tager tid og daglig ”træning” er en god ide.

Vh

Nanna Franck

Urolog

Sidst opdateret: 02.07.2019

Annonce