Annonce

Min penis peger lodret op i vejret, når jeg får rejsning. Hvad betyder det?

Spørgsmål

Kære Netdoktor

Jeg er en dreng på 21 år, som har et spørgsmål omhandlende min penis.

Så længe jeg kan huske, har min penis altid "strittet" ud i luften, i stedet for at hænge ned, når den er slap. I stiv tilstand, står den nærmest lodret op ad min krop, det er dog ikke noget der generer mig som sådan. Mit egentlige problem er, at jeg ikke kan lide at gå i offentlige bade, når den bare står ud i luften, som om den var stiv. Er der noget man kan gøre? Kan man tvinge sin penis til at sidde i en anden vinkel?

Med venlig hilsen

En Spørger

Svar

Kære Spørger

Jeg kan ikke hjælpe dig i mit svar. Jeg forstået ikke helt dit problem, og jeg mener, at du må få din læge til at henvise dig til en urologisk afdeling (urologi = urinvejskirurgisk afdeling), så en specialist kan se, hvad du mener med, at din slappe penis peger ligefrem i luften.

Derimod kan jeg trøste dig med, at når din stive penis peger lodret op i luften", er det, fordi stivheden er helt i top. Når en mand klager over dårlig stivhed, spørger vi, hvor hans stive penis peger. Hvis den peger lidt nedad, er det udtryk for en lidt dårlig stivhed. Så vær tilfreds med din penis’stivhed.

Som sagt skal en specialist se, hvad du opfatter som problemet med din penis, når den er slap. Held og lykke med det.

Venlig hilsen

Poul Frimodt-Møller Speciallæge i urologi.  

Sidst opdateret: 02.11.2015
Annonce