Annonce

16-årig: "Jeg har for små bryster!"

Spørgsmål:

For at gå lige til sagen, er jeg meget ked af mine bryster. Jeg er snart 16 år og jeg kan næsten ikke passe en str. 75A. Det er noget, der plager mig HVER DAG.

Jeg er desperat for at få bare lidt kavalergang, så jeg tænkte på, om p-piller ville hjælpe, eller om der er andre måder, man kunne få lidt ekstra babelutter på!

Jeg har allerede besluttet mig for at få silikonebryster, men det er der ca. 4 år til jeg kan, så please hjælp mig!

Svar:

Kære dig

Bryststørrelser er noget, der bekymrer piger rigtig meget. Nogle synes at de er for små og andre, at de er for store. Du tilhører den første gruppe. Selvom du snart er 16 år betyder det ikke, at dine bryster er fuldt ud udviklet. De er først færdigudviklet i 20-års-alderen, men de ændrer sig hele livet.

Jeg er rigtig glad for at høre, at du skal vente med silikonebryster, om du så er tvunget til det. Og det siger jeg på grund af, at du i en alder af snart 16 år, hverken er psykisk eller fysisk moden nok til at tage de beslutninger, i hvert fald uden den rigtige vejledning.

Når man spiser p-piller kan nogle piger få fornemmelse af at have lidt fyldigere bryster, du skal under alle omstændigheder tale med din praktiserende læge, så I sammen kan finde det præparat, der er bedst for dig. I mellemtiden er der mange måder du kan snyde dig til lidt større "babelutter".

Tag ind i en bh-butik eller bare en afdeling, hvor de sælger bh'er. Fortæl dem dine behov, og så er jeg sikker på, at du får lidt vejledning.

Held og lykke

Alexandra Gheorghe, læge

Sidst opdateret: 17.03.2016
Annonce