Annonce

Netdoktor søger case-person med leddegigt

Vil du fortælle din historie?

På Netdoktor arbejder vi hele tiden på at gøre vores leksikon endnu bedre, og netop nu udvider vi med en hel sektion om leddegigt.

I den forbindelse søger vi en eller flere personer med leddegigt, der har tid og lyst til at dele deres historie i små videofortællinger.

Tanken er, at videofortællingerne skal handle om det at få stillet diagnosen leddegigt, om behandlingsforløbet og de udfordringer, der kan være, når man har en sygdom, der i nogen grad er usynlig for andre mennesker.

Formålet er at hjælpe andre, der er berørte af leddegigt. Er man ramt af leddegigt, kan det være en lettelse at spejle sig i andre i samme situation og måske inspirere til, at man griber sin sygdom og sin hverdag anderledes an. Er man pårørende kan det være en øjenåbner at høre andre fortælle en historie, der ligner den, man kender fra sit eget liv.

Sådan foregår det:

Som sagt er der tale om små videofortællinger. Måske er det ikke noget problem for dig, fordi du er helt ok med at være foran et kamera. Men hvis du ikke er så tryg ved tanken, så bare rolig - det hele foregår meget nede på jorden. Det er bare vores redaktør, Sille Kristine Rasmussen, der kommer forbi med et kamera i et par timer. Interviewet kan foregå hjemme os dig selv, eller vi kan finde et godt og rart sted at lave interviewet.

Du vil selvfølgelig få videoen at se, før den kommer på Netdoktor.dk

Du kan et eksempel på andre små videoer i disse artikler på Netdoktor her:
Mit liv med kronisk nældefeber
Helvedesild, det er den værste sygdom, jeg har haft

Er det noget for dig?

Har du lyst til at vide mere? Eller ved du allerede, at det er lige noget for dig? Så skriv en mail til vores redaktør Sille på sr@netdoktor.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

De bedste hilsner

Redaktionen på Netdoktor

Sidst opdateret: 10.04.2017

Seneste brevkassesvar om Gigt

Har du et spørgsmål til Netdoktors eksperter?

Stil dit spørgsmål her

Annonce