Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.

Patientforeninger for personer med kroniske smerter

En oversigt over patientforeninger for personer med kroniske smerter


Opdateret: 12. Februar 2024

Fibromyalgi- og Smerteforeningen

Fibromyalgi- og Smerteforeningen

FAKS (Foreningen af kroniske smertepatienter)

FAKS (Foreningen af kroniske smertepatienter) er en anderledes patientforening, da vi ikke er diagnoseorienteret. Vi fokuserer alene på smerterne, idet det at leve med kroniske smerter er det samme, uanset hvad smerten er opstået af. Der udgives et blad 4 gange årligt. Vi afholder sociale møder i vores lokalafdelinger 2-4 gange om måneden. FAKS arbejder på at få lokalafdelinger i hele landet. Besøg FAKS på hjemmesiden www.faks.dk , eller skriv en mail til foreningen på mailadressen faks@faks.dk

FNUG (ForeningeN af Unge med Gigt)

FNUG (ForeningeN af Unge med Gigt)

Gigtforeningen

Gigtforeningen

Migræne og hovedpineforeningen

Migræne og hovedpineforeningen

Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsbreve ved at klikke på linket i bundet af nyhedsbrevet. Her kan du læse mere om Netdoktors privatlivspolitik .

Migræne danmark

Migræne danmark er patientforening for migrænikere og deres pårørende. Forbundet oplyser om migræne, om hvad man selv kan gøre for at få det bedre og om alle andre forhold af speciel interesse for migrænikere. Vi modtager ikke sponsorstøtte fra virksomheder, som ønsker at sælge produkter specielt til migrænikere. Det giver mulighed for en kritisk dialog med politikere, lægemiddelindustrien og lægerne.

Migræne danmark

Ulykkespatientforeningen

Har du mén efter en alvorlig ulykke, så er Ulykkespatientforeningen for dig. Patientforeningen er også til dig, der er pårørende til en, der har alvorlige følger efter en ulykke.

Kom til Ulykkespatientforeningens hjemmeside her.

Whiplashforeningen

Whiplashforeningen er til for at hjælpe og støtte piskesmældsramte og deres pårørende. Foreningen kæmper for fuld anerkendelse af piskesmæld og for bedre behandlingsmuligheder. Whiplashforeningen er landsdækkende med 7 regionale mødesteder, hvor der er mulighed for en gang om måneden at mødes og udveksle erfaringer og dele viden. Rådgivningsteam, telefonvejledere og et debatforum på foreningens hjemmeside Whiplashforeningen.dk er parat til at hjælpe piskesmældsramte med at håndtere deres situation. Foreningen arrangerer også en lang række vedkommende foredrag.


Du har fravalgt en eller flere cookies, hvilket kan påvirke visse udvidede funktioner på siden.