Annonce

Netdoktor i nyt og forbedret design

Kære Netdoktor-bruger

Den 10. juni vil der ske en masse spændende fornyelser på Netdoktor. Læs her, hvad du kan glæde dig til.

Mere overskuelig forside

Først og fremmest vil Netdoktor få en ny forside. Forsiden vil være enklere og flottere, end den er i dag. Mange af funktionerne og indgangene til de forskellige typer indhold bliver dog bibeholdt. Det betyder, at du stadig kan finde det samme indhold på forsiden – det vil blot være placeret et mere logisk sted på siden.

Annonce (læs videre nedenfor)

Bedre emnecentre

Netdoktors artikler om sygdom og sundhed er placeret inden for forskellige emneområder – for eksempel Diabetes , Ernæring og Kræft . Sådanne områder kalder vi for emnecentre. I dag består et emnecenter af en side med en række links til artikler og debatter. Fremover vil emnecentrene få et nyt design med nye indgange til relevante debatter. Da der er meget arbejde forbundet med omlægningen, vil det nye design ikke komme på alle sider på én gang. Derfor vil emnecentrene i en periode se lidt forskellige ud.

Debatter – fremover med log in

De eksisterende debatter på Netdoktor vil blive lukket i deres nuværende form og genopstå som en del af det nye Netdoktor. Fremover skal man være medlem af Netdoktor og logge på sit anonyme brugernavn, hvis man vil skrive med i debatterne. Det har længe været et ønske fra mange debatdeltagere at få log in på debatterne, så vi er glade for endelig at kunne realisere det.

Måske har du en række debatindlæg, du gerne vil gemme. Når Netdoktor overgår til det nye design den 10. juni, vil du kunne finde indgange til de gamle indlæg en måned frem i tiden. I den periode vil du kunne gå ind og kopiere og gemme de gamle debatindlæg. Fra den 11. juli vil de gamle debatter blive lukket helt ned, og der vil ikke længere være adgang til dem. Sørg derfor for at få kopieret dine indlæg inden den 11. juli!

Annonce (læs videre nedenfor)

Få din egen dagbog

Som nævnt skal du oprette en profil på Netdoktor for at kunne deltage aktivt i de nye debatter efter den 10. juni. Når du opretter en profil, har du automatisk adgang til din helt egen dagbog, hvor du kan skrive dine tanker ned. Nogle gange kan det være en stor hjælp, hvis man står over for nogle store udfordringer eller skift i livet. Du kan selvfølgelig selv vælge, om du vil lade andre læse og kommentere dine dagbogsindlæg.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et nyt og forbedret Netdoktor.

De bedste hilsner

Redaktionen, Netdoktor

Sidst opdateret: 03.06.2008

Seneste brevkassesvar om Overordnet

Har du et spørgsmål til Netdoktors eksperter?

Stil dit spørgsmål her

Annonce