Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.

Kom slank igennem julemåneden

Det kan være utroligt svært at holde den slanke linje i december måned med alle dens usunde fristelser.

Offentliggjort: 30. November 2010

Det kan være utroligt svært at holde den slanke linje i december måned med alle dens usunde fristelser.

Her er et par råd til hvordan du nyder alle julens fester - uden dårlig samvittighed:

  • Planlæg: Inden du tager til julefrokost, er det en god ide at gøre op med dig selv, hvad og hvor meget du må spise og drikke. Tænk også over hvilke situationer, der er særligt svære at komme igennem uden at synde, og tænk over, hvordan du bedst undgår dem. Skriv din plan ned, det gør den nemmere at huske og overholde.

  • Tal med værten: Fortæl værten, hvorfor du holder igen med alkoholen og den usunde mad. Så undgår du, at han tror, du ikke kan lide maden eller er uhøflig. Når du har sagt det højt til nogen, bliver det også nemmere at overholde.

  • Nyd maden: Spis langsomt, læg bestikket fra dig ofte, og drik masser af vand til maden. Når du spiser langsomt, vil du opdage, at der ikke skal særlig meget mad til at gøre dig mæt.

  • Nyd selskabet: I stedet for at have blikket fæstnet på din tallerken mens du skovler maden ind, så kig op på de andre gæster, og brug tiden på at føre samtaler i stedet for kun at spise.

  • Drop tømmermændene: Alkohol feder; der er 105 kalorier i et glas rødvin og 120 i en øl. Så drik alkohol med måde, så undgår du også tømmermændene dagen efter. En anden slags tømmermænd du bør undgå, er de moralske. Hvis du kommer til at synde, så lad vær at tænke, at du ligeså godt kan fortsætte, nu det er gået galt. Du må op på hesten igen og fortsætte den sunde livsstil.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsbreve ved at klikke på linket i bundet af nyhedsbrevet. Her kan du læse mere om Netdoktors privatlivspolitik .

Kommentér denne artikel

Der er endnu ingen kommentarer på denne side


Du har fravalgt en eller flere cookies, hvilket kan påvirke visse udvidede funktioner på siden.

Annons