Annonce

Video: Her er det nye kejsersnit


En ny type kejsersnit, kaldet ’naturligt kejsersnit’, er ved at vinde frem. Læs mere om den nye metode og se en video af, hvordan et barn kommer til verden ved et naturligt kejsersnit.


Læs også: Hvad er bedst - kejsersnit eller naturlig fødsel?

Det naturlige kejsersnit

Det naturlige kejsersnit minder på mange måder om det traditionelle kejsersnit. Snittet lægges på samme måde, men i stedet for at vride barnet fri af moderens mave, frigøres hovedet blot, og herefter er det op til barnet selv at vride og kravle sig ud i sit eget tempo.

Formålet med det naturlige kejsersnit er dels at give barnet en mere blid og skånsom ankomst til den store verden, dels at skabe et tættere bånd mellem mor og barn, fordi det naturlige kejsersnit føles mere som en naturlig fødsel.

Læs også: Hvornår kan man vælge kejsersnit?

Se videoen her!

Nedenfor kan du se en video af britiske Sarah Sauders, der føder sin søn ved naturligt kejsersnit. Om årsagen til, at hun har valgt at dele sin fødselsoplevelse med hele verden, siger hun:

– Jeg ville gerne dele videoen for at vise, at hvis man ikke er i stand til at føde 'naturligt', så er et naturligt kejsersnit den næstbedste løsning.

KLIK HER, OG SE VIDEOEN AF DET NATURLIGE KEJSERSNIT!


Sidst opdateret: 23.05.2016

Annonce