Annonce

Sådan undgår du kvælning, når du er alene

Du har sikkert helt styr på, hvordan du redder en anden fra at blive kvalt, men ved du, hvordan du redder dig selv? Se med her, hvor vi viser dig et trick, der kan redde dit liv!

Brevkasse: Jeg har fået noget galt i halsen

Opstår der en nødsituation, hvor nogen får et fremmedlegeme galt i halsen og er i fare for at blive kvalt, ved de fleste af os, hvordan man udfører Heimlich-manøvren hurtigt og effektivt. Men det er de færreste af os, der ved, hvordan vi redder os selv, hvis vi får noget galt i halsen, når vi er alene.

I håbet om at gøre os alle bedre rustede til en eventuel nødsituation, har den amerikanske brandmand og paramediciner Jeff Rehman udarbejdet en video-guide, hvor han demonstrerer den mest effektive måde at redde sig selv fra at få noget galt i halsen.

FÅ FLERE VIGTIGE NYHEDER OM DIN SUNDHED HER!

Dette trick kan redde dit liv!

I videoen demonstrerer Jeff Rehman den position, du øjeblikkeligt skal indtage, hvis du får noget galt i halsen, og du ikke er i stand til at hoste det op:

Gå ned på knæ med dine hænder i samme position, som hvis du skulle udføre en armtrækning. Kast dig dernæst med fuld kraft fremad med armene, så du lander tungt med maven på gulvet. Rehman understreger, at det vigtige er at få luften fra dine lunger til at bevæge sig med stor kraft ud ad munden, så fremmedlegemet løsner sig.

Jeff Rehman fraråder dog teknikken for gravide kvinder understreger desuden, at den ikke vil være 100 % effektiv i alle situationer, men at den dog er langt bedre end ikke at gøre noget.

Se videoen her!

Klik på linket nedenfor, og se en demonstration af Jeff Rehmans trick til at undgå at blive kvalt, når du er alene:

SE TRICKET, DER KAN REDDE DIT LIV, HER!


Kilde: Netdoktor.uk

Sidst opdateret: 31.03.2016

Annonce